Gratis digitaal 3D voorbeeld
Gratis verzending (NL/BE)
Bestellen op rekening
Gratis digitaal 3D voorbeeld
Webwinkelkeur beeldmerk

Webwinkelkeur

9.4

0

Liever persoonlijk contact?

Indrukwekkende service!

  • Gratis digitaal 3D voorbeeld
  • Gratis verzending (NL/BE)
  • CO2-neutraal geleverd
  • Scherpe all-in prijzen
  • Bestellen op rekening
  • Ruim 20 jaar ervaring

De voordelen van Paper2Paper koffiebekers

https://media.koffiedrukker.nl/media/koffiedrukker/images/news/originals/news-2023-01-09-041910-2023-01-09-041910-jpgp-r.jpg

28/09 • 2022   •   Kartonnen koffiebekers hebben in de meeste gevallen een laagje PE of PLA plastic aan de binnenzijde om de bekers lekvrij te houden. Ze belanden na gebruik vaak op een afvalberg of in een verbrandingsoven omdat ze moeilijk te recyclen zijn.
Daar is nu een oplossing voor met de de recyclebare Paper2Paper kartonnen koffiebekers.

Paper2Paper kartonnen koffiebekers

De kartonnen koffiebekers die we maken van het Paper2Paper materiaal, zijn anders dan de kartonnen koffiebekers die zijn voorzien van een dun laagje plastic aan de binnenzijde. Paper2Paper heeft namelijk een coating op waterbasis om de beker lekvrij te houden en geen plastic laagje. Daarom mogen ze gewoon bij het oud papier om gerecycled te worden.
Om het duurzame karakter van deze bekers te benadrukken is de onderzijde voorzien van een Paper2Paper en PAP21 patroon. Daarnaast worden deze bekers geleverd in bruine papieren sleeves, waardoor je echt verschil maakt als je kiest voor Paper2Paper.

Recyclebaar

De Paper2Paper kartonnen koffiebekers zijn recyclebaar en mogen bij het oud papier worden ingeleverd. Het PAP21 logootje op de onderzijde maakt duidelijk dat dit mag. Ook de dozen en papieren sleeves waar deze bekers in worden afgeleverd, mogen gewoon netjes bij het oud papier.

Klantenservice

Veelgestelde vragen

Een overzicht van de meestvoorkomende vragen.

Chatten

Vanaf 9:00u op de eerstvolgende werkdag.

E-mailen

Voorzien van een antwoord binnen 4 werkuren.

Bellen

Vanaf 9:00u op de eerstvolgende werkdag.

Winkelmandje

laadanimatie

Koekje bij de koffie?

Wij maken gebruik van cookies en vergelijkbare technieken. Dit kunnen functionele, analytische of marketing cookies zijn. Wij gaan uiteraard zorgvuldig met uw gegevens om.