Gratis digitaal 3D voorbeeld
Gratis verzending (NL/BE)
Bestellen op rekening
Gratis digitaal 3D voorbeeld
Webwinkelkeur beeldmerk

Webwinkelkeur

9.4

0

Liever persoonlijk contact?

Indrukwekkende service!

 • Gratis digitaal 3D voorbeeld
 • Gratis verzending (NL/BE)
 • CO2-neutraal geleverd
 • Scherpe all-in prijzen
 • Bestellen op rekening
 • Ruim 20 jaar ervaring

Wij zijn KoffieDrukker.nl


"Een goede eerste indruk is onuitwisbaar, net als onze bedrukking!"


Wij zijn er om voor jouw bedrijf of merk een onvergetelijke eerste indruk te creëren door je logo te bedrukken op kopjes, mokken, glazen of ander servies! 100% vaatwasserbestendig- en krasvast, bedrukt in Nederland en we hebben onze diensten al bewezen aan toonaangevende namen als RTL, Unilever, VodafoneZiggo en andere grote maar ook kleine bedrijven. Extra zichtbaarheid en een goede indruk maken op je (potentiële) klanten, personeel of als relatiegeschenk. Ben jij de volgende die we hiermee mogen helpen?

Even voorstellen

Wij zijn KoffieDrukker.nl, dé specialist in het bedrukken van porselein, glaswerk en andere producten om jouw koffiepresentatie naar een hoger niveau te tillen! Bestellen bij ons is een fluitje van een cent. Via onze overzichtelijke webshop vraag je eenvoudig en gratis een digitaal 3D voorbeeld en offerte aan van de artikelen die je zoekt. Vervolgens ontvang je binnen 4 werkuren een compleet voorstel in je mailbox! En kom je er niet uit dan kun je ons altijd bellen, mailen of chatten met je aanvraag. Wij zijn er voor jou!

Onze belangrijkste kenmerken:

 1. Kwaliteit boven kwantiteit; wij stellen ons assortiment zorgvuldig samen. Hierbij kijken we altijd naar materiaalkeuze en staat duurzaamheid hoog op onze lijst. Je kunt ervan uitgaan dat onze producten lang meegaan.
 2. Next-level service; we zijn klantgericht en hebben verstand van ons product. Door onze focus op het gespecialiseerde productieproces weten we alle ins en outs van ons product.
 3. Duurzaamheid; wij vinden het belangrijk om verantwoordelijkheid te nemen op het gebied van duurzaamheid. Onze producten komen vaak uit Europa en het bedrukken gebeurt in Nederland. Ook optimaliseren we ons productieproces constant om zo efficiënt mogelijk te produceren.
 4. Scherpe prijzen; niet onbelangrijk natuurlijk is de prijs. Ons beleid is erop gericht om je direct de scherpste prijs te bieden. Wij werken niet met kortingsacties omdat we eerlijke marges en prijzen hebben. Voor iedereen!

Indrukwekkende kwaliteit; keer op keer

Wij leveren uitsluitend topkwaliteit producten waar we 100% achter staan. Onze producten zijn uitermate geschikt voor intensief gebruik en het logo is altijd 100% vaatwasserbestendig. Veelvoudig gebruik in de horeca of op kantoor zijn dus geen probleem.

Terug in de tijd

Wij zijn ontstaan uit een ergernis. De ergernis van een logo dat vervaagt in de vaatwasser en een product dat onnodig vroeg slijt en in de prullenbak verdwijnt. Er wordt veel porselein en glaswerk aangeboden op internet en wij vinden dat er wordt onderschat hoe specialistisch dit producttype is. Het (hoogwaardig) bedrukken van porselein en glaswerk is een specialistisch proces waar veel handwerk bij komt kijken. Wij werken uitsluitend met de beste druktechniek. De enige manier om een kop of glas 100% vaatwasserbestendig te voorzien van een logo.

Maatwerk & custom made

Op zoek naar een uniek concept? Daag ons gerust uit met je vraagstuk. Vanaf 1500 items is het zelfs mogelijk om custom made porselein te fabriceren. Helemaal aan de hand van jouw wensen. Ook bij aantallen onder de 1500 kunnen we soms iets voor je betekenen. Neem hiervoor gerust contact met ons op.

Onze productenrange:

 • Servies (kopjes, mokken, borden, kommen, schalen, enz.)
 • Glaswerk (theeglazen, bierglazen, wijnglazen, waterglazen, enz.)
 • Kartonnen koffiebekers en ijsbekertjes
 • Suiker- en creamerproducten
 • Koekjes in sachet
 • Chocolaatjes in wikkel
 • Extra's zoals bedrukte (maatwerk) geschenkverpakkingen, bestek en andere bijproducten

Vragen of nu al enthousiast geworden?

Neem gerust contact op met een van onze productspecialisten via info@koffiedrukker.nl of +31 (0)85 06 085 19. Uiteraard ben je (op afspraak) ook van harte welkom om een bakkie te komen doen in onze showroom in Bergschenhoek!

Klantenservice

Veelgestelde vragen

Een overzicht van de meestvoorkomende vragen.

Chatten

Vanaf 9:00u op de eerstvolgende werkdag.

E-mailen

Voorzien van een antwoord binnen 4 werkuren.

Bellen

Vanaf 9:00u op de eerstvolgende werkdag.

Winkelmandje

laadanimatie

Koekje bij de koffie?

Wij maken gebruik van cookies en vergelijkbare technieken. Dit kunnen functionele, analytische of marketing cookies zijn. Wij gaan uiteraard zorgvuldig met uw gegevens om. Meer info