Gratis digitaal 3D voorbeeld
Gratis verzending (NL/BE)
Bestellen op rekening
Gratis digitaal 3D voorbeeld
Webwinkelkeur beeldmerk

Webwinkelkeur

9.4

0

Eigen porselein aanleveren om te laten bedrukken

Naast de artikelen in ons standaard assortiment, bieden wij ook de service aan om zelf mokken, kopjes, borden, glazen of ander porselein aan te leveren om te laten bedrukken. Vanaf 50 stuks bieden we deze service al aan!

Informatie over het bedrukken van porselein

Jouw eigen porselein kun je eenvoudig en professioneel laten bedrukken bij KoffieDrukker.nl. Omdat we de opdruk inbranden op hoge temperaturen, ben je verzekerd van een krasvast en vaatwasserbestendig resultaat! Wij drukken middels keramische transfers. Aan de hand van PMS-kleuren mengen wij de pigmenten tot de juiste kleur, hierna drukken wij de transfers die we vervolgens op het porselein aanbrengen. Als dit voltooid is, wordt het porselein in speciale ovens geplaatst waarna de opdruk op zeer hoge temperaturen wordt ingebrand. Hierdoor ontstaat een duurzame bedrukking.


Belangrijk om rekening mee te houden:

  • Vaak is het prijstechnisch voordeliger en risico technisch interessanter om het porselein door ons in te laten kopen. Met ons grote netwerk aan porseleinfabrikanten kunnen we vaak aan het artikel komen wat je zoekt, ook als het niet op onze website staat.
  • Het minimale aantal is 50 stuks per item.
  • De levertijd is ca. 3-4 weken, wanneer er drukte is kan deze oplopen.
  • Het servies moet ongebruikt of zo goed als nieuw zijn. Als dit niet het geval is kunnen er haarscheurtjes in het glazuur zitten wat kan resulteren in zwarte pitjes/vlekjes in het eindresultaat.
  • Aanleveren van goederen dient pas te gebeuren nadat wij aanleverinstructies hebben toegestuurd. Verzend nooit zomaar goederen!
  • Desgewenst kunnen we tegen betaling het porselein komen afhalen via onze vaste koerier.
  • De zending wordt uiteindelijk bezorgd door DHL.
  • Deze service is geheel op eigen risico.

Interesse in een vrijblijvende offerte? Vraag een offerte aan via info@koffiedrukker.nl.Contact us!

Winkelmandje

laadanimatie

Koekje bij de koffie?

Wij maken gebruik van cookies en vergelijkbare technieken. Dit kunnen functionele, analytische of marketing cookies zijn. Wij gaan uiteraard zorgvuldig met uw gegevens om. Meer info