Gratis digitaal 3D voorbeeld
Gratis verzending (NL/BE)
Bestellen op rekening
Gratis digitaal 3D voorbeeld
Webwinkelkeur beeldmerk

Webwinkelkeur

9.4

0

Eigen glazen aanleveren om te laten bedrukken of graveren

Naast de artikelen in ons standaard assortiment, bieden wij ook de service aan om zelf drinkglazen, bierglazen, wijnglazen of ander glaswerk aan te leveren om te laten bedrukken. Vanaf 50 stuks bieden we deze service al aan!

Bedrukken

Glaswerk bedrukken doen wij op de meest duurzame manier. Met speciale glasinkt benaderen wij nauwkeurig de PMS kleuren uit jouw logo. Vervolgens drukken we glastransfers middels de zeefdruk techniek. Nadat de transfers zijn gemaakt, worden deze handmatig op het glas gepositioneerd. Dit heeft als grote voordeel dat we veel vrijheid hebben als het gaat om de positionering van je logo. Als alle transfers zijn aangebracht, wordt het glaswerk in een speciale oven geplaatst waarna de we opdruk inbranden op hoge temperaturen. Het resultaat; een 100% vaatwasserbestendige bedrukking.

Bedrukking op gehard glas:

Bij geharde glazen (die geschikt moeten blijven voor vloeistoffen van 100 °C) is dit proces anders en zal de bedrukking beperkt vaatwasserbestendig zijn. Als wij gehard glas in onze ovens zouden stoppen, verliest het glas zijn gehardheid en kunnen er veiligheidsrisico's ontstaan. Bij geharde theeglazen raden wij een lasergravure aan.

Lasergraveren

Om een subtiel logo aan te brengen op glaswerk, is lasergraveren een populaire optie. Naast dat het er chique uit ziet, maakt het ook niet uit welke kleur de vloeistof in het glas heeft. Het logo zal er altijd 'normaal' uit zien. Je kunt je voorstellen dat bij een zwart logo met cola in een glas, het logo volledig zal wegvallen omdat er geen contrast meer is. Lasergraveren is de meest duurzame manier van een logo aanbrengen op glaswerk. Het logo is 100% vaatwasserbestendig en zal er nooit meer af gaan.

Belangrijk om rekening mee te houden:

  • Vaak is het prijstechnisch voordeliger en risico technisch interessanter om het glaswerk door ons in te laten kopen. Met ons grote netwerk aan glasproducenten kunnen we vaak aan het artikel komen wat je zoekt, ook als het niet op onze website staat.
  • Het minimale aantal is 50 stuks per item.
  • De levertijd is ca. 3-4 weken, wanneer er drukte is kan deze oplopen.
  • Aanleveren van goederen dient pas te gebeuren nadat wij aanleverinstructies hebben toegestuurd. Verzend nooit zomaar goederen!
  • Desgewenst kunnen we tegen betaling het glaswerk komen afhalen via onze vaste koerier.
  • De zending wordt uiteindelijk bezorgd door DHL.
  • Deze service is geheel op eigen risico.

Interesse in een vrijblijvende offerte? Vraag een offerte aan via info@koffiedrukker.nl.Winkelmandje

laadanimatie

Koekje bij de koffie?

Wij maken gebruik van cookies en vergelijkbare technieken. Dit kunnen functionele, analytische of marketing cookies zijn. Wij gaan uiteraard zorgvuldig met uw gegevens om. Meer info