Gratis digitaal 3D voorbeeld
Gratis verzending (NL/BE)
Bestellen op rekening
Gratis digitaal 3D voorbeeld
Webwinkelkeur beeldmerk

Webwinkelkeur

9.4

0

Liever persoonlijk contact?

Indrukwekkende service!

  • Gratis digitaal 3D voorbeeld
  • Gratis verzending (NL/BE)
  • CO2-neutraal geleverd
  • Scherpe all-in prijzen
  • Bestellen op rekening
  • Ruim 20 jaar ervaring

Uitgelegd: hoe stapelbaar is mijn artikel?

https://media.koffiedrukker.nl/media/koffiedrukker/images/news/originals/news-2023-06-07-113618-2023-06-07-113618.jpg

06/06 • 2023   •  


Stapelbaar: JA

Een product is stapelbaar wanneer het model hier specifiek voor ontworpen is. Deze kopjes of glazen zijn aan de onderzijde afgewerkt met een randje dat moeiteloos in een ander kopje past waardoor een stabiele stapel kan ontstaan. Ze verschuiven niet en vormen een rechte toren. Uiteraard is het advies om de stapel niet te hoog te maken, want het geheel kan omvallen en breken.


Stapelbaar: NESTBAAR

Een product is nestbaar wanneer de vorm het toelaat dat ze voor een groot of klein deel in elkaar passen. Hoe hoger het oor, des te rechter de toren zal worden. Deze manier van stapelen is qua ruimtegebruik zeer efficiënt. Ook hier is het advies niet te hoog te stapelen, zeker niet als de toren scheef is.


Stapelbaar: ALS SET

Deze optie is alleen mogelijk bij de combinatie tussen koppen en schotels. Door de kop en schotels als set te stapelen, ontstaat er een vrij stabiele en rechte toren. Deze optie zie je regelmatig op bijvoorbeeld recepties. Het bovenste kopje zou je kunnen omdraaien zodat er geen stof in de kopjes kan komen.


Stapelbaar: NEE

Wij bestempelen een product als niet stapelbaar, als bovenstaande punten niet van toepassing zijn. Uiteraard kan een product dan alsnog te stapelen zijn, maar dan op een onverantwoorde manier. De toren kan snel vallen of de producten kunnen van elkaar afschuiven.


Klantenservice

Veelgestelde vragen

Een overzicht van de meestvoorkomende vragen.

Chatten

Vanaf 9:00u op de eerstvolgende werkdag.

E-mailen

Voorzien van een antwoord binnen 4 werkuren.

Bellen

Vanaf 9:00u op de eerstvolgende werkdag.

Winkelmandje

laadanimatie

Koekje bij de koffie?

Wij maken gebruik van cookies en vergelijkbare technieken. Dit kunnen functionele, analytische of marketing cookies zijn. Wij gaan uiteraard zorgvuldig met uw gegevens om. Meer info